torsdag 12 november 2009

GRÖN är ansvarlös, borde stoppa B(r)un

B(r)UN lyser med sin frånvaro.

Jag ser allvarligt på detta. En vettvilling, såpass villig att likt en Berzerk med sina förvridet förvirrande talesätt och sin snuttefilt som sin ända allierade, utplåna framtida människors bakåtsträvanden. Då han anser dom vara för possitivt drivande i sakfrågan då dom anser detta är det bästa för dåtiden i en inte allt för avlägsen framtid i våra samtida fragmentaliska avskildheter.

HUR SOM HELST!

Medans andra fokuserar på att kasta skit och negerbollar på varandra.(ja jag gillar negerbollar för jag är en) pga att få läsare och säkert helt andra anledningar. Så skulle jag vilja hälla vatten tills bägaren rinner ner i knät på en viss annan herre vid namn Grön, så det ser ut som han har pissat ner sig duktigt redigt. Jag anser att ”Greenman” skitit i fel färg och defenitivt i fel riktning.

När han avsäger säg allt ansvar för B(r)un när hans bloggskrivande upphört. Att han dessutom snor hans ® som nån annan jävla copycat är bara pricken över A. Dags att skilja Agne från Svullo , och reda ut alla frågetecken. Detta är allvarligare en någon nånsin kan föreställa sig. B(r)UN sågs senast ute i skogen. Jag är säker på min sak när jag säger detta! Han har gått in i ”McGyverpsykosen” , med planen att bygga allt utav inget för att alla ska skita i alla å allt. Otrevligt trevligt kan tänkas


/bÄngt svÄng