torsdag 12 november 2009

GRÖN är ansvarlös, borde stoppa B(r)un

B(r)UN lyser med sin frånvaro.

Jag ser allvarligt på detta. En vettvilling, såpass villig att likt en Berzerk med sina förvridet förvirrande talesätt och sin snuttefilt som sin ända allierade, utplåna framtida människors bakåtsträvanden. Då han anser dom vara för possitivt drivande i sakfrågan då dom anser detta är det bästa för dåtiden i en inte allt för avlägsen framtid i våra samtida fragmentaliska avskildheter.

HUR SOM HELST!

Medans andra fokuserar på att kasta skit och negerbollar på varandra.(ja jag gillar negerbollar för jag är en) pga att få läsare och säkert helt andra anledningar. Så skulle jag vilja hälla vatten tills bägaren rinner ner i knät på en viss annan herre vid namn Grön, så det ser ut som han har pissat ner sig duktigt redigt. Jag anser att ”Greenman” skitit i fel färg och defenitivt i fel riktning.

När han avsäger säg allt ansvar för B(r)un när hans bloggskrivande upphört. Att han dessutom snor hans ® som nån annan jävla copycat är bara pricken över A. Dags att skilja Agne från Svullo , och reda ut alla frågetecken. Detta är allvarligare en någon nånsin kan föreställa sig. B(r)UN sågs senast ute i skogen. Jag är säker på min sak när jag säger detta! Han har gått in i ”McGyverpsykosen” , med planen att bygga allt utav inget för att alla ska skita i alla å allt. Otrevligt trevligt kan tänkas


/bÄngt svÄng


9 kommentarer:

 1. Ha ha ha. Du är ju bara en förvirrad stackare som inte ens själv verkar ha minsta aning om vad du snackar om. Försöker du påvisa att B(r)UN på något groteskt sätt skulle ha potentialen att bli någon slags frälsare och det är just därför det är mitt ansvar att stoppa honom. Det är fel på ack så många jävla plan. Jag har inget ansvar för den avskrädeshög du kallar B(r)UN. Att han skulle kunna vara en possitiv kraft vittnar om din totala förvirring.
  Att han har hamnat i någon slags psykos verkar verkar logiskt. Jag hörde ett rykte som sa att han på fullt alvar tror att han börjat skolan igen. Som om något skulle fastna i den hjärnan ens om han hittade skolbyggnaden.

  SvaraRadera
 2. jag är inte förvirrad , jag är förvisso
  framfriserad
  (se --->
  friserad )
  för att verkligen förverkliga verklighetens förvirrande uppsyn.

  men nog om det. Du är ju inte huvudpersonen i min saga.bara bipolär personifierad. Skäms!!(med Carl-Jan Granqvist touch på utalet) Dra in magen å knip stjärten.detta blir en resa som du sent kommer vakna från. erektionen kommer att vara totalt missanpassat självklar. precis lika missanpassad som B(r)UN´s McGyver-psykos är. jag såg han nyss föresten. Men vart tänker jag inte berätta. Detta känns hotfullt.
  vi kan ta det över faxen. Detta känns som gammalmodigt övermod. Som svar på din väl valda slutfras i tramset du bajsade ut på sidan här.
  jag tror inte att problemet ligger i att för B(r)UN hitta skolbyggnaden. jag tror snarare tvärt om. Skolan kan inte hitta honom. För han är ju inte där. och det är inte pågrund av psykosen som han är i skogen. Utan det är för att du mobbat honom till att sluta skriva. härmed utvecklas det hela till att vara makabert som att en necrofil skulle ha en underbar romans med matilda från doktor snuggles.
  nu ska jag skriva mitt testamente med fingrarna på ett rivjärn. Vi syns runt hörnet ! puss

  /bÄngt

  SvaraRadera
 3. Ditt försvar av B(r)UN leder mig bara till att stärkas i min tro att ni egentligen är samma person. Det är en Bängtpsykos han har åkt på.

  SvaraRadera
 4. blanda inte in Bängt i detta. han har inget med detta att göra/B(r)UN...OOjjj...:/

  SvaraRadera
 5. det var inte jag ... det var bÄngt!! som skrev nyss...eller ja..jag menar inte "jag" som B(r)UN , utan jag menar att det är bÄngt...äh..ta dig i röven å njut av odören...Fniss!/ bÄngt

  SvaraRadera
 6. Du har som helst mycket grava problem.

  SvaraRadera
 7. jag ser de som en kärleksförklaring... ska du dissa mig får du ställa dig i kö. för först i kön är jag. Sen är det jag igen, efter det ... just precis. rätt gissat , taaadaaaa , återigen mig,jag. så.. ta en kölapp . jag älskar ... syns .... det ... 3 punkter ... så hinner man andas... klArar du det... alltså ta andningsupphåll med tangenterna??? du!! du ska ha klart för dig att det är en förbannat ädel konst....

  SvaraRadera
 8. OJJJJ...CAPSLOCK... va bara tvungen . det är lite ritualmässigt beteende.../B(r... jag menar bÄngt

  SvaraRadera
 9. Inget av det du pysslar med kan sägas vara ädel konst. Pladder.

  SvaraRadera